Hvorfor er bøger så vigtige?

Vi tror på, at litterære værker er vores filosofi og grundlaget for vores arbejde. Vi lever og brænder for læsestof, hvor mulighederne er mange. Det kan for eksempel være bøger, leksika, lydbøger, tidsskrifter, tegneserier eller noget helt sjette. Hvis det står skrevet, vil vi læse det, og hvis det er verbalt, vil vi hjælpe med at få det trykket.

booksVi mener, at bøgerne hver især gemmer på en historie, der er så vigtig at den er blevet trykket, solgt, læst og genfortalt. Anmelderroste noveller, selvbiografier, kritiske værker som ‘Mein Kampf’ og mange flere. En uendelig lang liste af forfattere, der alle har deres helt egne unikke kunstværker, og som hver især sat deres helt særlige præg og har gjort indtryk på alverdens bogelskere. Der findes dog ligeledes mange fantastiske skribenter ude i den store verden, hvis værker endnu ikke har haft fornøjelsen af et besøg hos et forlag, som vil udgive deres litterære værker. Nogle forfattere ender med at finde guldet for enden af regnbuen og får udgivet deres arbejde, mens andre aldrig opnår dette.

Vi opfordrer stærkt til, at alle forfattere, hvad enten de allerede har udgivet værker eller ej, retter henvendelse til os. Vi kan på ingen måder garantere, at dine værker er materiale, der kan udgives af forlaget. Dette hænger sammen med, at der kan være tale om materiale, som vi ikke anser for egnet til markedet, eller som afviger fra de værdier, som vi arbejder ud fra. Det er dog sikkert og vidst, at vi åbner armene for alle, der har et brændende ønske om at få udgivet et værk. Alle indsendte værker kommer under luppen, og man må som forfatter være forberedt på, at kritikken fra redaktørerne er konstruktiv, hvilket til tider kan få den til at lyde harsk og hård. For os er det dog vigtigt, at du som forfatter er modtagelig over for kritik, og er villig til at arbejde sammen med os for at få foretaget de ændringer, som vi mener er nødvendige for, at et litterært værk kan udgives.