Forlaget har mere end 10 års erfaring i marken og ved derfor, hvad der kræves for at få succes. Har du for eksempel en novelle, roman, krimi, tidsskrift, eller noget helt andet, som du mener, bør læses af andre, og forhåbentlig indbringe dig en økonomisk gevinst, skal du endeligt ikke tøve med at tage kontakt til os.

Hos forlaget er det ikke blot en enkelt person, der vurderer kvaliteten af indholdet, da alle dokumenter gennemlæses af flere forskellige personer. På den måde er du altid sikker på, at den feedback du modtager ikke kun er baseret på en enkelt kritiker, som måske ikke nødvendigvis er interesseret i det valgte emne. Derimod modtager du en rimelig og fair vurdering fra forskellige individer, hvilket også garanterer, at vurderingen kommer fra vidt forskellige synspunkter.

Vi arbejder proaktivt og konstruktivt sammen med dig som forfatter for at sikre, at den endelige og færdige version, der sendes på gaden, ikke blot er en udgave, som du selv er tilfreds med. Det er nemlig ligeledes et oplæg som vores kritikere mener vil være interessant for den danske nation at læse. Vi kan naturligvis ikke garantere nogle økonomiske gevinster, men et oplæg, der er udgivet af dette forlag, ses af mange som værende en automatisk stempel, der sikrer kvalitet.

Vi sætter en ære i at arbejde sammen med de talentfulde skribenter, der gemmer sig bag tasterne rundt om i landet, og som arbejder aktivt på ikke blot at udgive deres værker, men ligeledes på at fremme deres evner som forfattere. De arbejder således med kunsten at formå at få teksterne til at appellere til publikum og få indholdet til at fange interessen hos læseren. Et oplæg, der har vores navn på coveret, er en garanti for et velovervejet stykke, som har været alle de kritiske øjne forbi, og hvis sprog er tilpasset alderen hos det publikum, som forfatteren gerne vil igennem til.